Agenda Zinstreel

18-04-2013 | De Wilde Ziel en de Heilige Moeder - Muzikale Vertel-Performance


Tijd: 20-22
Prijs: 20 euro, vroegboekkorting 10 %, let wel: dit is alleen de performance, zonder aansluitende workshops
Locatie: Heinoseweg 14
Straat: Soeslo
Plaats: Zwolle

DE WILDE ZIEL EN DE HEILIGE MOEDER
Een muzikale vertelling  over de reis van de wilde ziel

VOOR WIE
Wil jij weten wat jouw verlangen in het leven is?
Wil je houvast in de ongrijpbare tocht van de ziel?
Zoek je meer diepgang in je leven?
Heb je behoefte aan eigen wortels in de hectiek van alledag?

Kom dan naar dit event voor mannen en vrouwen geïnspireerd op het boek ‘De kracht van de ongebonden vrouw’ van Clarissa Pinkola Estès. Een samenwerking van Kirsten Notten en Elayne Lussenburg.

ERVAREN, ONTDEKKEN EN VERANKEREN
Een oud en wonderlijk verhaal, helende klanken, onverwachte stiltes en belevingsrituelen nemen je mee in levenswijsheid. Een performance om heel je wezen te laten raken. 


SPIRITUALITEIT EN EXPRESSIE
Twee vrouwen verbinden hun expressieve talenten met spiritualiteit en hun zoektocht naar diepgang.

De taal van het leven
Kirsten Notten is priesteres, filosoof en verhalenverteller. Ze ontdekt samen met mensen en organisaties wat echt is voor hen. Twee vragen komen steeds aan de orde: “Wie ben ik?” en “Wat heb ik te doen?”. Kirsten werkt met verhalen, rituelen en filosofie, de taal van het leven. Haar boek ´Maria’s dochter, een magische reis naar de Grote Moeder´ verscheen bij uitgeverij Ten Have.
www.waterschrijver.nl

Soundtrack van de ziel
Elayne Lussenburg is medium en muzikante. Het is haar passie om mensen dichter bij zichzelf en hun zielsbestemming te brengen. Want hoe meer mensen hun eigen heldere klank, hun eigen zielsbestemming leven, hoe mooiere samenklank er in de wereld te horen en te voelen zal zijn. In haar praktijk helpt zij mensen op hun 'track' door muziek en consulten mediumschap en readings, maar ook door diverse workshops.
www.zinstreel.nl

PRAKTISCH

Locatie
'T OORD, leven met de wijsheid van de aarde

De workshop en performance vinden plaats op ’t Oord, een biologische schapenboerderij op landgoed Soeslo in Zwolle. Dankzij de grote ramen is de ruimte in contact met het oude rivierenlandschap. Je hebt een fantastisch uitzicht over weilanden, knotwilgen, reëen en schapen. Hier leef je met de wijsheid van de aarde.

't Oord, leven met de wijsheid van de aarde
Biologische schapenboerderij Soeslo, 
Heinoseweg 14, 
8026 PC Zwolle

Pak het moment
18 april 2013, 20.00 - 22.00 uur

JOUW BIJDRAGE
€ 20,--
Inclusief koffie en thee

AANBIEDING: BIJ AANMELDING VOOR 11 APRIL ONTVANG JE 10 % VROEGBOEK-KORTING.

AANMELDEN EN INFORMATIE:
Via 'contact' op www.zinstreel.nl of via info@zinstreel.nl, of bellen met Kirsten 06-24988059, of Elayne 06-14391039

Inschrijving uiterlijk 14 april 2013. Het is definitief na aanmelding en betaling. Voor aanbieding uiterlijk 12 april 2013 aanmelden en betalen. Bij een eventuele annulering ben je €10,- administratiekosten verschuldigd. Maar in dat geval gun je het misschien iemand anders, dat kan namelijk wel.

 

REACTIES VAN DEELNEMERS AAN ‘DE WILDE ZIEL’
Wat het me gebracht heeft? Een diepe ontspanning, een gevoel van: zo eenvoudig kan het zijn, stap voor stap leven met vertrouwen en in verbondenheid.
Judith 

Ik vond in de wilde ziel dat het leven draait om bevrijding, om je diepere kern en dat je daaruit mag gaan leven, zonder je belemmerd te voelen door wie of wat dan ook.
Hans

De wilde ziel heeft me diep geraakt.
Margaretha

Ik neem van deze workshopdag mee naar huis dat we allemaal op 'reis' zijn in onze eigen vorm, op onze eigen wijze, en toch verbonden zijn in eenheid. Door jullie warme aandacht mocht ik dat vandaag weer heel sterk voelen. Dank jullie wel!
Danielle

Woorden die bij deze dag passen zijn:
warm, respectvol, interessant, bijzonder, inspirerend, ontspannen. De muziek was prachtig! Ook in samenhang met het verhaal. Het mocht van mij nog wel langer duren.

M.S.

Op het platteland tussen de schapen, in intieme veilige kring elkaar ontmoeten. Op reis gaan in het verhaal en met elkaar met je symbool als wijzer. Meditatie, zang en dans, maar vooral de prachtige muziek gemaakt door Elayne. Bedankt hiervoor!
Naomi 

De Wilde Ziel en de Heilige Moeder is voor mij een middel geweest om op een nieuwe manier bezig te zijn met vragen rond het mysterie van het leven en van mijn eigen bestaan. De workshopdag was erg leerzaam en verbonden. Kirsten is een zeer goede vertelster. Elayne is geweldig met muziek. Jullie zijn echt professioneel, inhoudelijk en contactueel.
Bram

 


 

ZINSTREEL..... als 't om bezieling gaat!

Meer informatie: Elayne Lussenburg - Zwolle - info AT zinstreel DOT nl