Een mediamiek consult

Tijdens een mediamiek consult maak ik contact met een overledene en wordt op liefdevolle wijze aangetoond dat het leven na de fysieke dood niet ophoudt. Dit doe ik door het geven van bewijzen zoals gedetailleerde informatie over de persoon, het karakter en bijv. gedeelde herinneringen en tot slot een liefdevolle boodschap.

Een reading

Bij een reading ‘kijk’ ik naar waar je staat in het leven. Hierin komen levensvragen op het gebied van werk, relaties, gezondheid, liefdesleven en talenten aan de orde. Ik ‘zie’ als het ware waarom je leven is zoals het momenteel is. Een reading kan je hier op een verrassende manier inzicht en helderheid in geven.

Interesse?

Heb je interesse in een consult? Neem dan contact met mij op via het contactformulier en vermeld daar of je interesse hebt in een reading of een mediamiek consult. Geef er verder geen informatie bij (zoals wie er overleden is of waaraan, omdat het contact zuiverder is als ik dat niet weet). Natuurlijk is er aan het eind van een consult ruimte voor vragen en aanvullingen, maar een consult stap ik het liefst zo blanco mogelijk in. 

Kosten, duur, locatie

Een consult duurt ongeveer een uur, wordt gegeven in Zwolle. Zie hier een overzicht van de kosten voor een consult.

Op verzoek kom ik tegen een meerprijs voor een consult op locatie. Ook e-mail-consulten en skype consulten zijn mogelijk.

 

Op verzoek kom ik ook op locatie bij bijv. huiskamer avonden. Vaak gaat het dan om een familie of groep vrienden die elkaar goed kennen, waardoor een intieme avond mogelijk is rondom het overlijden van gezamenlijke bekenden/vrienden.

 

 

Ook kinderen

 

Soms is het gedrag van kinderen onverklaarbaar. Veel huilen, driftbuien, overgevoelig, druk, of heel stil en teruggetrokken. Gedrag waardoor je als ouder je soms afvraagt wat er allemaal in het kind gebeurt, en waar het kind nog geen uitleg over kan geven, anders dan door het gedrag. Je zou je kind zo graag willen begrijpen en helpen, handvaten geven in de opvoeding.

Vanuit het mediumschap kijk ik mee naar het kind, in eerste instantie komt het kind niet mee, maar stem ik af via een foto of via de ouders. Ik ga zo op zoek naar redenen voor het gedrag, gedachten, emoties en evt blokkades of gevoeligheden van het kind. Soms blijkt een kind ook paranormaal begaafd te zijn of hooggevoelig, maar heel vaak spelen er ook andere dingen, waar ik verheldering in kan geven. Er kunnen zaken spelen als autisme of een andere 'stoornis' van informatieverwerking in de zintuigen en hersenen, (vermoeden van) misbruik, geweld, pesten enz

Eventueel kan een bezoek thuis verheldering geven, waar ik telepatisch afstem op het kind en nabespreek met ouders. Uit zo'n gesprek kunnen handvaten volgen en leidt het tot begrip door ouders, maar kan evt ook een vervolgtraject volgen waarin ik met klank de energie van het kind in balans breng.

Mijn kennis, vaardigheden, opleiding en ervaring met kinderen (muziek en kinderen, muziektherapie, mediumschap, en contactgericht spelen, kennis van en omgang met ontwikkelings- en gedragsstoornissen) zet ik hiervoor allemaal in. De begeleiding van kinderen met bijv. autisme of hersenletsel kan worden vergoed uit het Persoonsgebonden Budget.

Let wel: ik ben geen psychiater en stel ook geen diagnoses, het kind wordt door mij benaderd vanuit het zielscontact en de kern van het 'zijn'; ik geef ouders handvaten en inzicht die aanvullend kunnen zijn binnen de vaak vermoeiende en soms falende trajecten in hulpverleningsland. Als cement tussen de harde feiten. Als het resultaat is dat je daardoor als ouder een dieper contact en begrip van je kind hebt, en je kind dus nog beter kunt begeleiden en helpen, dan is het een zeer waardevolle aanvulling.

Overleden dieren tijdens consult

Vaak gebeurt het dat tijdens een consult ook een overleden dier komt dat zo ontzettend dierbaar voor je is geweest. Ook daar valt in een consult veel over te vertellen, van gedrag tot vaste plek, functie en plaats in het gezin, tot gebeurtenissen. Vraag mij ernaar in een consult als je contact met je overleden dier wilt.

Zieke dieren

Soms heb je het vermoeden dat je huisdier of paard niet goed in zijn vel zit, maar je weet niet wat er aan schort. Ook daarop kan ik intunen tijdens een consult. Ervaring leert ook hier dat een consult zeer behulpzaam kan zijn voor begrip en de zoektocht naar wat er met het dier aan de hand is. Ik kan ook op locatie komen en met het dier communiceren, en zo het gesprek met het dier aangaan over wat er speelt. Ook hier is het niet de eerste keer dat het huisdier daarna rustiger werd.

ZINSTREEL..... als 't om bezieling gaat!

Meer informatie: Elayne Lussenburg - Zwolle - info AT zinstreel DOT nl