klankmassage

De trilling van klank masseert jouw aura en energie, waardoor alles beter gaat stromen. Blokkades die op energetisch nivo liggen worden zo opgeheven. En daarmee lossen ook andere blokkades als het ware op, die op fysiek of emotioneel of mentaal nivo liggen. Klank is het medicijn van de toekomst. Klank zelf kanook inwerken op organen,dus op fysiek nivo. Recent kwam in het nieuws dat tumoren bij borstkanker straks met geluid en klank worden weggetrild.

ohmpunctuur en klankschalen

Ook werk ik met ohmpunctuur stemvorken. Dit werkt op een zelfde manier als accupunctuur, maar dan zonder naalden! Hiervoor ben ik in opleiding bij Peter Gouw. Kennis van reflexologie en accupunctuurpunten vormt de basis van dit werk, naast het intuitieve en mediamieke voelen en weten wat waar nodig is. Aan de klank en aan de energie zie ik waar veranderingen in het energielichaam van de client optreden en zo 'zie'  ik waar heling en trilling nodig is en waar het zich aan het herstellen is.

 

Een consult duurt ongeveer een uur en kost € 65

Een behandeling bestaat uit een intakegesprek en basisbehandeling, een plan van aanpak met een aantal vervolgbehandelingen en een evaluatie. De ervaring is dat c.a. 3 behandelingen (afhankelijk van de problematiek) voldoende zijn.

ZINSTREEL..... als 't om bezieling gaat!

Meer informatie: Elayne Lussenburg - Zwolle - info AT zinstreel DOT nl