Voorwaarden/disclaimer mbt readings en consulten:

Onder alle omstandigheden bent u zelf verantwoordelijk voor de manier waarop u met de ontvangen informatie via een reading /consult omgaat. Elayne Lussenburg is niet aansprakelijk noch verantwoordelijk voor effecten, positief dan wel negatief, voortvloeiend uit de keuzen en acties die gemaakt  of gedaan worden door u als cliënt, noch voor acties voorvloeiend uit of gedaan naar aanleiding van het gegeven consult of de reading.

U zelf bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor acties en/of beslissingen welke u maakt. Er wordt dan ook geen garantie gegeven over uitspraken, ieder mens kan zijn/haar toekomst veranderen en bepalen.

Ik ben geen arts en stel geen diagnoses. Ga met klachten altijd naar uw huisarts of specialist en volg zijn/haar adviezen en voorschriften op. Kinderen onder de 14 jaar liever niet meenemen naar het consult, heeft u hier vragen over mail dan even.

Op verzoek kan een consult worden opgenomen. Deze opname mag alleen worden gebruikt voor uw eigen privé- gebruik en mag nimmer in het openbaar worden gebruikt, tenzij dit schriftelijk overeen is gekomen met Elayne Lussenburg.

 

Indien de afspraak niet eerder dan 24 uur voor de behandeling of consult wordt afgezegd, moet ik u (uren in het weekeinde niet meegerekend) 50% van de prijs in rekening brengen. Niet aanwezig op de afspraak 100% van het consult.

Geen pinapparaat, alleen contante betalingen, u ontvangt een bewijs (factuur) van betaling.

 

Boekingen voor concerten:

Betaling via facturering achteraf, na overleg en aanbetaling vooraf.

ZINSTREEL..... als 't om bezieling gaat!

Meer informatie: Elayne Lussenburg - Zwolle - info AT zinstreel DOT nl