IK MIS JE NOG ZO - Avonden

een avond rondom het leven na de dood

met Elayne Lussenburg, medium &  Marinus Kalkman, intuitief schilder

Iemand uit je nabije omgeving is overleden en jij mist hem of haar. Soms heviger, soms minder. Is het dan allemaal voorbij na de dood?

Tijdens de avonden van IK MIS JE NOG ZO ervaar je dat het leven en de liefde door gaan na de dood en dat het allemaal dichterbij is dan je denkt. Je maakt kennis met wat een medium precies doet en hoe jij zelf IN TOUCH kunt blijven. Je kunt je aanmelden voor zo'n avond. Er zullen maximaal 20 mensen aanwezig zijn, waardoor de sfeer persoonlijk en veilig is.

Elayne zal tijdens deze avond een aantal contacten met overledenen maken en over mediumschap vertellen terwijl Marinus de beelden en herinneringen die door komen schildert.  Degene voor wie de boodschap is krijgt zo een tastbare herinnering mee.

 

Elayne is een professioneel en ervaren medium & coach. Zij heeft jarenlange praktijkervaring en heeft hiervoor trainingen gevolgd in binnen- en buitenland. Als voormalig manager heeft zij bewust gekozen voor het verder ontwikkelen en inzetten van haar zesde zintuig. Zij geeft prive-consulten en readings in haar praktijk en daarnaast workshops, demonstraties mediumschap en (huiskamer)avonden. Marinus is spiritueel coach, kunstschilder en verhalenverteller. Hij heeft zich in zijn werk en leven toegelegd op de diepere essentie, het verhaal achter de werkelijkheid.

Graag aanmelden via: info@zinstreel.nl

meer informatie: www.zinstreel.nl

zie agenda voor data

locatie: Rijnlaan, Zwolle,

entree: € 15

 

 

 

ZINSTREEL..... als 't om bezieling gaat!

Meer informatie: Elayne Lussenburg - Zwolle - info AT zinstreel DOT nl