Agenda Zinstreel

08-02-2013 | Cursus Mindfulness Meditatie (door Robert Bridgeman)


Tijd: 10.00 - 17.30 uur
Prijs: € 62,50
Locatie: Zwolle
Straat: Landsheerlaan 117-119
Plaats: Zwolle

Workshop Mindfulness Meditatie in Zwolle

door Robert Bridgeman

Vrijdag 8 februari 2013

 

“Ik combineer de ervaring, kennis en inzichten die ik in kloosters in Azië opdeed met wetenschappelijk onderzoek en de Westerse benadering die ik opdeed in instituten in Amerika en Europa. Inmiddels geef ik deze workshop aan particulieren en organisaties op verschillende plaatsen ter wereld waaronder Vietnam."

 Deze laagdrempelige workshop is ontworpen om je snel, effectief en op een leuke manier te leren mediteren zodat je de voordelen van mindfulness meditatie in je leven kunt integreren. De workshop kenmerkt zich door authentiek materiaal, ontspannen sfeer, niet- zweverig en wetenschappelijke onderbouwing.

In de ochtend hebben we het over de theorie van mindfulness meditatie. Waar komt het vandaan? Wat is er aan hersenonderzoek beschikbaar? Wat doet het internationale bedrijfsleven en welke ontwikkelingen zijn er gaande? In de middag leer je de technieken in praktijk te brengen en effectief mediteren.

Een aantal voordelen op een rij:
1. Je hebt minder last van malende gedachten als zorgen en spijt
2. Je slaapt beter, je geheugen wordt beter en je concentratievermogen neemt toe
3. Je leert met negatieve emoties omgaan en raakt meer in balans
4. Mindfulness meditatie bevordert zelfvertrouwen en neemt angsten en onzekerheden weg. Je relaties met anderen en jezelf verbeteren en verdiepen
5. Beoefening  is erg bevorderlijk voor je algemene welzijn, energiehuishouding en gezondheid. Het is niet voor niets dat bedrijven als Google en Apple meditatie- programma’s bieden aan hun personeel
6. Je leert het leven meer vanuit een helikopter- view zien zodat je meer controle over je bestaan hebt

Bijdrage voor de basisworkshop is € 62,50 inclusief lunch en 30 dagen thuiscursus.  Tijd van 10:00 tot ongeveer 17:30. Locatie: De Puntjes, Landsheerlaan 117-119 in Zwolle. 

Meld je aan via: http://www.robertbridgeman.com/nl/workshop-mindfulness-meditatie-in-zwolle/

ZINSTREEL..... als 't om bezieling gaat!

Meer informatie: Elayne Lussenburg - Zwolle - info AT zinstreel DOT nl