Agenda Zinstreel

07-11-2014 | Cursus Zelfvertrouwen - WeekendSpecial!


Tijd: 7 november 19 uur - 9 november 17 uur
Locatie: omgeving Zwolle

Cursus Zelfvertrouwen

Je hebt last van steeds terugkerende gedachten zoals “kan ik het wel?” of “ben ik wel goed genoeg?”. Of je slaat dicht als je met anderen praat of werkt. Je maalt achteraf over wat je had kunnen doen of zeggen, repeteert gesprekken in je hoofd, maar spreekt je gedachten niet uit. Je durft je gevoel niet te volgen. Wat is er aan de hand? Waarom voel je je oncomfortabel met jezelf?

Waarschijnlijk ben je vergeten wie je werkelijk bent. Je hebt je zelfbeeld aangepast aan een omgeving die veel harder is dan jij bent. Omdat je anders dan anderen bent, lijkt het dat je niet okay bent. Kolder natuurlijk. Je bent prachtig en meer dan de moeite waard! Laat zien wie je bent.

In de cursus zelfvertrouwen bouw je een positief zelfbeeld op. Je ontwikkelt de basis om je gevoel te volgen en weer te vertrouwen je op je intuïtie. Je gelooft in jezelf en in wat je doet. Je gebruikt je talenten, wordt dienstbaar zònder leeg te lopen en beweegt weer spontaan en vrij in je dagelijks leven! Je kan ook weer breeduit lachen en ontspannen in alles wat je doet. Je laat zien wie je bent!

Hoe werkt het? 
De cursus Zelfvertrouwen is een krachtige mix van ademwerk, muziek en bewustwording. In één weekend laat je de patronen los die jou het meest belemmeren. Je verblijft van vrijdagavond tot en met zondagmiddag op een mooie locatie en laat je dragen door twee begeleiders: Elayne in samenwerking met Marleen van den Hout!
Wil je meer zelfvertrouwen? Bel of mail AT marleenvandenhout DOT nl Marleen of mail Elayne: info@zinstreel.nl !
 
"Toon je moed en alles komt goed."

ZINSTREEL..... als 't om bezieling gaat!

Meer informatie: Elayne Lussenburg - Zwolle - info AT zinstreel DOT nl