Agenda Zinstreel

28-05-2013 | Demonstratie Mediumschap bij InspiratieAvond


Tijd: 19.30 - 22.00 uur
Prijs: € 10
Locatie: Ferdinand Bolstraat, Startersbolwerk
Plaats: Zwolle

EIGENTIJDS MEDIUM GEEFT DEMONSTRATIE

bron: De Peperbus/De Weekkrant

14 mei 2013

Door: De Redactie
DIEZERPOORT - “Mensen komen bij mij om te achterhalen wat ze voelen. Soms letterlijk, zoals wanneer ze het idee hebben dat ze worden aangeraakt door een overleden dierbare. Soms figuurlijk, als ze het contact met hun innerlijke kracht hebben verloren en geen antwoord op hun levensvragen kunnen vinden”, vertelt Elayne Lussenburg van Zinstreel.
[Elayne Lussenburg is een medium van deze tijd. In de ene hand een iPad en in de andere een stenen bol, een variant op de bekende glazen bol.]

Foto Eva Posthuma

Op 28 mei geeft de Zwolse een demonstratie tijdens de Inspiratieavond aan de Ferdinand Bolstraat 25.
Elayne is medium. Niet zo eentje met veel theater, grote gouden oorbellen en spannende verhalen, maar – zoals ze zelf zegt – een eigentijds medium. Op de keukentafel staat haar Apple notebook. Op de iPad die ernaast ligt komen Facebook-berichten binnen. Met haar groene skinny jeans en kleurrijke top is ze een vrolijke verschijning. Het grootste deel van haar carrière werkte ze als professioneel musicus en als leidinggevende in de culturele sector. Een paar jaar geleden besloot ze haar bovengemiddelde intuïtie beroepsmatig te gebruiken om anderen te helpen. “Ik ben niet anders dan andere mensen, behalve dat ik de intuïtie die iedereen van nature in zich heeft, verder heb ontwikkeld.”
Elayne omschrijft haar methode als ‘het lezen van energie’. “Alles wat in een mensenleven gebeurt, heeft effect op lichaam, geest en energie. Voor lichamelijke problemen is er de dokter, voor geestelijke of psychische aandacht de psycholoog. Zijn je klachten na het bezoeken van de dokter en/of psycholoog nog steeds onverklaarbaar, dan ligt de oorzaak waarschijnlijk in een energetische verstoring. Mediums kunnen aanwijzen waar de kink in de kabel is gekomen. Hoe dat werkt? Vergelijk het met ICT. Alle informatie is opgeslagen in ‘the cloud’, in de wereld om ons heen. Ik log in en download info over een persoon. Het komt in plaatjes, geluiden of geuren binnen.”
“Een jonge vrouw die bij mij op consult kwam, voelde elke avond wanneer ze in bed stapte een kus op haar wang. Ze vroeg zich af wie dat deed. Ik kreeg beelden van een klein kindje. Dat bleek haar overleden kindje te zijn.”
Mensen die bij Elayne op consult komen, zoeken contact met een overleden dierbare of hebben levensvragen. “Moet ik verhuizen? Is dit de juiste partner voor mij? Wat zijn mijn talenten? Ik weet de vinger op de zere plek te leggen of te achterhalen waar de twijfel vandaan komt. Vaak kunnen ze daarna zelfstandig de juiste keuzes maken.”

 

ZINSTREEL..... als 't om bezieling gaat!

Meer informatie: Elayne Lussenburg - Zwolle - info AT zinstreel DOT nl