Agenda Zinstreel

06-01-2016 | Gratis Avond 'De kracht van je intuitie'


Tijd: 19-22
Prijs: gratis/donatie basis, zie toelichting
Locatie: Zwolle
Straat: nader bekend te maken

Wil jij krachtiger in je leven staan? Leren werken met jouw energie? En deze beter leren afschermen voor invloeden van buitenaf? Keuzes leren maken die van binnen uit komen en helemaal kloppen voor jou en de mensen om je heen? Ben jij benieuwd wat nou het verschil is tussen gevoel en intuitie?

Dan is deze cursus iets voor jou! Deze cursus biedt jou meer dan een standaardcursus intuitieve ontwikkeling.. 

Het uitgangspunt van deze cursus is dat we in het dagelijks leven te weinig gebruik maken van de mogelijkheden die onze intuitie ons biedt. Wanneer we leren met onze intuitie om te gaan en erop gaan vertrouwen, merken we dat er een enorm potentieel vrijmkomt dat tot dan nauwelijks werd gebruikt. We ontdekken dat de kracht die binnen ons het sterkst aanwezig is al die jaren het meest onderdrukt werd.

 

tijdens de cursus komen onderwerpen aan de orde als:

- energetisch zelfmanagement: omgaan met energie, gronden, zelfbescherming, bescherming van je energiesysteem

- healingtechnieken

- energetisch reinigen van ruimtes als huizen en tuinen

- synchroniciteit

- symboliek en divinatie

 

We beperken ons niet tot het geven van informatie maar reiken vaardigheiden aan en oefenen deze, zodat het geleerde direct in de praktijk toepasbaar is. Ook wordt er aandacht besteed aan eigen vragen van de deelnemers.

 

De cursus bestaat uit 3 woensdagavonden en 1 zondag en kan beginnen bij voldoende aanmelding. Hierna kan je besluiten verder te gaan met blok 2 voor verdieping.


De eerste avond, 6 januari 2016, is een informatieavond, waar we jou een voorproefje op deze cursus geven. Deze avond is op donatiebasis. Als je alleen deze avond wilt komen stellen we een donatie op prijs, besluit je aan de andere twee woensdagavonden plus de zondag te gaan mee doen, dan is deze avond voor jou gratis.

Op deze informatie-avond stellen wij ons voor en geven een uitgebreid beeld van wat de cursus inhoudt. Naast het stellen van vragen en geven van informatie zullen we ook wat intuitie-prikkelende oefeningen doen.

 

workshopgevers zijn: Marinus Kalkman & Elayne Lussenburg

Locatie: Zwolle, nader bekend te maken
Prijs: € 0 - /donatie op 6 januari 2016
Datum informatie avond: 6 januari 2016 
Tijd: 19.00 t/m 22.00 uur
Prijs voor de cursus:  € 25 per avond (2 woensdagavonden); geen losse avonden mogelijk, alleen als serie  te volgen, inclusief zondag 10 januari 2016 11-16 uur (€75) aanmelden bij info AT zinstreel DOT nl
Data: woensdagavond 6 januari (info-avond), woensdagavond 13 januari, woensdagavond 20 januari, zondag 10 januari 2016. (totaalprijs: € 125)

*) De zondag zal een speciale buitendag zijn waar mensen ook los aan mee kunnen doen. Meer informatie hierover lees je in een aparte flyer over deze buitendag.

 

ZINSTREEL..... als 't om bezieling gaat!

Meer informatie: Elayne Lussenburg - Zwolle - info AT zinstreel DOT nl