Agenda Zinstreel

19-11-2014 | Koffie-lezen Open Avond


Tijd: 19.30 - 22.00
Prijs: € 20 inclusief koffie/thee/lekkers
Locatie: Boerderij Creatief Centrum Inside-Out
Straat: Brinkhoekweg 2
Plaats: Zwolle

KOFFIELEZEN.... GEGARANDEERD EEN UNIEKE ERVARING!
Samen een kopje koffie drinken was nog nooit zo spannend, want wat heeft het koffiedik te vertellen?
Op 19 november geeft Elayne een open avond koffielezen; dit is een uniek en verrassend entertainment met een knipoog naar het zesde zintuig en naar oude oosterse koffietradities.
 
Aan de hand van het koffiedik dat achterblijft in het koffiekopje weet Elayne met humor verrassende details, anekdotes of wetenswaardigheden over de aanwezigen te vertellen die zij van te voren absoluut niet kon weten!
 
De verrassing en verbazing van de aanwezigen door wat Elayne hen via het koffiedik te vertellen heeft in een positieve boodchap of humorvolle opmerking, samen met de heerlijke aromatische turkse koffie, maken de avond tot een onvergetelijke ervaring waarover nog lang nagepraat zal worden.
 
Elayne is in het dagelijks leven professioneel medium. Zij heeft jarenlange praktijkervaring en heeft hiervoor trainingen gevolgd in binnen- en buitenland. Als voormalig manager heeft zij bewust gekozen voor het verder ontwikkelen en inzetten van haar zesde zintuig. Het is haar passie om met bewustwording en entertainment te werken.
 
Vaak zijn de koffielezen-avonden besloten, door een besloten groep op aanvraag. Op 19 november echter kan je op inschrijving mee doen. Wil je dat Elayne bij jou thuis komt voor KoffieLezen, dan moet je zelf een groep bij elkaar krijgen, maar lukt dat je niet, dan kan je gewoon alleen of met een paar vriendinnen aanschuiven op 19 november! 
 
zie voor meer informatie:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZINSTREEL..... als 't om bezieling gaat!

Meer informatie: Elayne Lussenburg - Zwolle - info AT zinstreel DOT nl