Agenda Zinstreel

31-10-2013 | Opklaren


Tijd: 19.30 - 22.15 uur
Prijs: donatie
Locatie: Praktijk Morrighan
Straat: Dr Stolteweg 84-92
Plaats: Zwolle

Je bent misschien wel eens bij mij in de praktijk geweest en vroeg je het volgende af :

'Ik begrijp wat je vertelt en waar mijn probleem zit, waar het ontstaan is. Maar hoe kom ik er vanaf?'

of ik vertelde je dat het belangrijk is je energie terug te halen omdat er sprake is van emotionele vervlechting. Jouw energie is bij de ander blijven hangen (een van je ouders, of bij iemand waar je voor zorgde, of je geliefde of ex) en je hebt het gevoel dat je steeds 'leegloopt' na contact of kritiek met of van die ander.

Dat zijn allemaal dingen die je kunt opschonen, kunt 'opklaren'.

We doen dat in een groep. Waarbij we met zijn allen aan het werk zijn, vaak met het zelfde thema dat zomaar 'op-popt'. En terwijl iemand zijn of haar proces gaat wordt er bij jou ook wat 'opgeruimd', geraakt, opgeklaard... Geweldig hoe dat werkt!

Tegenwoordig zijn er snelle manieren van het aanpakken van waar je tegen aan loopt. Omdat we in een andere tijd leven, waar het bewustzijnsnivo zoveel hoger is dan jaren terug. Wat je nu aan het licht brengt kan zo heerlijk opgeruimd worden, zodat je verder kunt groeien naar wie je werkelijk bent. Zonder belemmeringen en in vrijheid en (zelf)liefde om meer en meer zonder oordeel naar jezelf en anderen in het leven te kunnen staan.

 

De procesbegeleiders zijn: Charlotte Korbee en Elayne Lussenburg

 

 

 

ZINSTREEL..... als 't om bezieling gaat!

Meer informatie: Elayne Lussenburg - Zwolle - info AT zinstreel DOT nl