Agenda Zinstreel

13-09-2018 | Soundhealing - klankconcert


Tijd: 19.30 - 21.30
Prijs: € 15
Locatie: De Manifestatie
Straat: Emmastraat 7
Plaats: 8011 AE Zwolle

Ervaar de weldaad van muziek en klanken!
Muziek werkt op diepe lagen waar taal niet kan komen. Mensen die een klankconcert bij Elayne bijwonen ervaren diepe ontspanning op alle lagen. De effecten zijn bijvoorbeeld beter kunnen slapen en diep geraakt worden.

Yoga matjes zijn aanwezig waarop deelnemers kunnen liggen tijdens het luisteren naar de muziek.
Een geleide meditatie/visualisatie is deel van het concert.

Elayne speelt op jouw energie in met haar viool, nyckelharpa en de diverse andere instrumenten die ze mee neemt, zoals klankschalen, drums en sjamanenfluiten.

Elayne is professioneel musicus geweest en heeft haar muziek ten dienste gesteld van spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling en therapie. Muziek zet zij ook in bij haar therapiesessies die ze geeft, waardoor er veel in beweging wordt gezet op een manier die allen maar door muziek in gang gezet kan worden.

De muziek die Elayne speelt is niet meer van blad en op hoog conservatorium nivo zoals destijds. Elayne heeft op internationale podia opgetreden o.a. al folkvioliste. Tegenwoordig klinkt de muziek van Elayne ten dienste van de mensen op de energiefrequentie die nodig is om tot diepe ontspanning te komen en alle lagen van het zijn in trilling te brengen.

Entree: € 15,00

graag aanmelden via het contactformulier op www.zinstreel.nl

ZINSTREEL..... als 't om bezieling gaat!

Meer informatie: Elayne Lussenburg - Zwolle - info AT zinstreel DOT nl