Agenda Zinstreel

28-09-2013 | Workshop Keuzes maken met je hart


Tijd: 10.30 - 16.30 uur
Prijs: € 75
Locatie: Zwolle
Plaats: Zwolle

Workshop Keuzes maken met je Hart

Welke keus moet ik maken? Welke man zal ik kiezen? Welk beroep wil ik? Welke studie ga ik volgen? Blijf ik waar ik ben? Of durf ik een stap te zetten? Zal ik een stap zetten?

In de praktijk van Elayne Lussenburg (Zinstreel) en Klaziena van Meel (Angelic Hearts) zijn dit veelgehoorde vragen. Een consult bij een van hen helpt je vaak op dat moment met je levensvraag; je hebt dan weer helderheid en inzicht in je keuze en vraag. Wat zij doen is jou steeds terug brengen bij jou zelf en de eventuele blokkades en belemmeringen die er op enig moment zijn ontstaan. Zij gaan terug met jou op zielsnivo, waar jouw keuze, het pad dat jij mag gaan een gelijke of ongelijke trilling laat zien.

Wat nou als jij dat zelf kunt bij iedere keuze die je wilt maken? Weten hoe je contact kunt maken met jouw eigen innerlijke weten. Opnieuw leren voelen en onderscheid leren maken tussen emotie-gevoel en intuitie.

Tijdens de workshopdag ga jij zelf actief aan de slag aan de hand van jouw actuele levensvragen, samen met twee deskundige mediums.

 

 

ZINSTREEL..... als 't om bezieling gaat!

Meer informatie: Elayne Lussenburg - Zwolle - info AT zinstreel DOT nl