Opleiding in modules op het gebied van Klank & Intuitie

Zou je jouw klank willen verkennen? Wil je je helemaal vrij kunnen uiten met klank en de effecten daarvan op jezelf ontdekken? Of zou je het juist therapeutisch willen inzetten in je praktijk als coach, masseur of healer? Altijd al met klank willen werken? Waarbij het bespelen van een instrument geen belemmering is, maar juist heel natuurlijk uitdrukt wat jij voelt en er mee wilt healen?

Dan is de opleiding klank en intuitie iets voor jou, evenals de losse activiteiten.

Tijdens deze opleiding ga je dieper in op de werking van klank. Je stelt klankdiagnoses (module 2) en kent de werking van klank en jouw stem (module 1). Je kunt een ander klankbehandelingen geven (module 1) en bent bekend met energetisch werk in combinate met klank (module 2 en 3). Denk hierbij aan Klank & Shamballa, oertradities, muzieksystemen, de werking op de chakra's en aura lagen, werken met channeling en afstemming en de combinatie tussen yoga en klank. In moduele 4 verdiep en verbreed je je nog meer met bijvoorbeeld het intention experiment, cymatics, inaugural beats, klankkamers, presciptive music en hartcoherentie.

Module 1 is vooral gericht op het laten klinken van jezelf het oefenen op elkaar, het geven van klankbehandelingen. Het huiswerk zal bestaan naast het bestuderen van onderwerpen en literatuur uit meditaties en mindfulness met klank voor je eigen dagelijkse oefening. Je werkt aan doelen dmv een persoonlijk ontwikkelingsplan. Je leert vele instrumenten kennen en bespelen zoals klankschalen, nada tarangini, tanpura en de shruti box.

 

tijdens deze opleiding ergroot je je eigen vaardigheden, ervaring en kennis op het gebied van klank en intuitie om meer en beter jezelf en anderen met klank te kunnen raken en bereiken en zelfs healen.

Module 1 Adem/Stilte/Klank:
drie avonden van 19.30 tot 22.00 uur: 5 september, 3 en 31 oktober
plus 2 lesdagen van 10.30 - 16.30 uur: 9 en 10 november 2013
plus gezamenlijk concert: zaterdagavond 9 november 2013
prijs: € 300

 

Losse en overige activiteiten:

mantra avonden met instrumentale begeleiding door Adryen en Elayne

19 sept, 17 okt, 14 nov, 12 dec 2013, prijs € 17,50 per avond

 

klankconcert: 9 en 21 november

Lezing klankfrequentie: 12 september

drumcirkel: 26 september

Fluitavond: 28 november

prijs € 17,50 pe ravond

 

Ohm marathon: 10 oktober

prijs gratis, op donatie basis.

 

ZINSTREEL..... als 't om bezieling gaat!

Meer informatie: Elayne Lussenburg - Zwolle - info AT zinstreel DOT nl