Referenties/Ervaringen met Zinstreel

Wat brengt een consult je? Klik hier voor ervaringen van anderen...

Reacties op concerten? Wat brengt klank je? Klik hier voor ervaringen van anderen...

Reacties op de workshops? Klik hier voor ervaringen van anderen...

Wat levert Coaching je op? Klik hier voor ervaringen van anderen...

Zelf een ervaring/referentie plaatsen?

Wat levert Coaching je op?

07.10.2018 D.H.

Beste Elayne,

Naar aanleiding van ons gesprek en het lezen van het boek 'de monnik die zijn Ferrari verkocht' zou ik jou nog even feedback geven.

Ik moet zeggen dat ik na ons gesprek, maar ook toen ik begon met het lezen van het boek mij al een stuk beter voelde.
Ik heb betreft het werk een gesprek met mijn werkgever gehad en aangegeven dat ik niet happy ben met mijn huidige functie. We gaan nu kijken of wij dingen kunnen veranderen/aanpassen en zo niet zullen onze wegen scheiden en ga ik op zoek naar een andere baan.

Ik heb besloten meer mijn hart te volgen en leuke dingen te doen. Niet meer terug te kijken, maar in het heden te leven. Ik schrijf mijn doelen op en ben nu bezig met wat ik nu echt leuk vind en wil in het leven. En de liefde komt vanzelf

Dank voor het gesprek en alle moeite. Indien nodig, weet ik je te vinden!

Groetjes,
D

Wat levert Coaching je op?

18.11.2016 Chantal

Ik heb Elayne op twee manieren mogen mee maken. Voor een consult voor mezelf. Waarbij ze op een heldere manier in staat is om het ingebrachte thema in kaart te brengen. Ik had een andere aanpak verwacht maar ging uiteindelijk tevreden naar huis en 1 consult bleek genoeg te zijn. Ik ben visueel ingesteld en met de oefeningen kreeg ik weer zicht op mijn thema. Het heeft me gebracht wat ik nodig had.

Daarnaast heb ik bij Elayne vanuit een opleiding stage mogen lopen en kunnen kijken in haar keuken van coach technieken. Deze is enorm divers en maakt haar uniek. Ze luistert goed, vraagt door, voelt wat zit er onder en zet dan dat in wat past bij cliënt en casus. Dat kan zijn in de vorm van muziek, TA methode, Lichter Leven methode of intuïtief coaching.
Hiermee worden de beste resultaten behaald. En transformeert een cliënt in de beste versie van zichzelf.

Wat levert Coaching je op?

21.02.2016 Astrid Vester

Ik heb mij bij Elaine echt gezien en begrepen gevoeld. Naast het mentale en het gevoelsaspect komen ook duidelijk spirituele invalshoeken aan de orde en is de begeleiding met huiswerkopdrachten heel praktisch, helder, creatief en gefocussed!

Wat levert Coaching je op?

16.02.2016 Erik Stalenhoef

Twee sessies met Elayne hebben mij enorme inzichten gegeven in de stappen die ik aan het ondernemen ben. Combinaties van een heldere uitleg over waar mijn valkuilen zitten en hoe ze kunnen ontstaan met daarnaast vormen van regressie om diep de basis van de negatieve gedachtestroom te onderzoeken hebben me zeer snel terug gebracht waar ik het liefste zit; in mijn eigen flow.
Heerlijk Elayne, ik heb wederom heel veel materiaal om thuis mee verder te werken. Dankjewel!

Wat levert Coaching je op?

24.01.2016 Anoniem

Je hebt mij duidelijk inzicht gegeven in mijn blokkades en hoe ik mijzelf gevangen hield. Jouw manier van coaching kan ik omschrijven als betrokken, inhoudelijk sterk en invoelend. Je hebt mij weer handvatten gegeven om mijn leven verder vorm te geven.

Wat levert Coaching je op?

19.01.2016 Jonathan

Ik heb met Elayne een prive coaching sessie gedaan bij haar thuis in de praktijk.

In deze sessie hebben we eerst gekeken naar mijn kerkwaliteiten. Zowel de kwaliteiten waarin ik mijzelf heb ontwikkeld als kwaliteiten waarin ik mij nog verder kan/mag ontwikkelen. Deze oefening was zeer waardevol omdat het voor mij een helder overzicht gaf waar ik mijzelf nog mag ontwikkelen. Dit overzicht legde voor mij dan ook op papier bloot wat ik ergens al wel had gevoeld.

Daarnaast hebben we een oefening gedaan waarin ik dichter bij mijzelf kwam en beter kon aarden. In deze oefening heb ik contact gemaakt met mijzelf en gevoeld dat ik er echt mag zijn. Elayne begeleidde mij in deze oefening met woord en muziek. Ik vond de oefening zeer krachtig omdat het mij hielp meer te aarden in mijn lichaam.

Ik heb de coaching sessie met Elayne als zeer waardevol ervaren. Elayne heeft goed gevoeld wat van waarde zou zijn voor mij om invulling te geven aan de sessie. De 2 oefeningen waren erg krachtig. Ook heb ik nu nog steeds veel aan de oefeningen die ik in de sessie met Elayne heb gedaan.

Ik kijk uit naar de volgende coach sessie.

Wat levert Coaching je op?

18.01.2016 Marloes

Hallo,

Ik ben Marloes en ik heb het traject Lichter Leven gevolgd. Elayne heeft mij tijdens het traject uitstekend begeleid. Ze heeft veel kennis en ervaring en biedt altijd een luisterend oor. Ze staat altijd voor je klaar. Ik ben blij dat ik het traject heb gevolgd. ook het termijn wanneer ik mij weer "goed" voelde was binnen korte termijn bereikt. En dan de sessie in het bos, dat was een hele bijzondere ervaring.
Het was een periode waarin ik veel heb geleerd en nu kan ik met een schone lei verder.
Elayne, bedankt voor alles! Liefs

Wat levert Coaching je op?

05.03.2015 Jacqueline S.

vandaag was de turning point, het doen is zeker.twijfel over.
Jij hebt me helpen herinneren dat je altijd mag en kunt onderzoeken, mits je weet wat je doet, mag je vragen en uitdagen. Was dat even kwijt! Jij herinnerde mij eraan toen je laatst vroeg hoe ik er nu in stond. Nogmaals dank Elayne!!

Wat levert Coaching je op?

22.10.2014 anoniem

Lieve Elayne,

je hebt me laten zien wat ik nodig had om goede beslissingen te kunnen nemen.
Hoe zwaar de beslissingen ook zijn, dit maakt de keuzes lichter.

dank.

Wat levert Coaching je op?

11.10.2014 Margreet

Hoi Elayne,

De inzichten die jij me geeft helpen mij om dichter bij mezelf te komen. Ik vind het niet zo belangrijk wat precies aan de orde komt. Wat nodig is zal zich vanzelf aandienen. Daar vertrouw ik op.
Tijdens de sessie werkt het heel goed als ik voorbeelden van prive en werk gebruik waar jij dan op inhaakt. Ik vind het ook mooi dat wanneer je iets 'binnen krijgt' dat ook meeneemt in het coachingprogramma.
Verder ben ik heel blij met de stappen die ik maak. Ik heb vorig jaar twee maal een sessie gevolgd bij twee verschillende psychologen waar ik niet veel verder mee kwam. Dit past beter bij mij. Ik kijk niet zozeer op een schoolse manier naar de informatie en uitleg die jij me geeft. Woorden kunnen net als klanken ook resoneren en doen hun werk als vanzelf. Ik zie het ook als een energetische reading en healing. Hoop dat je een beetje begrijpt wat ik bedoel.

lieve groet, Margreet

Wat levert Coaching je op?

20.03.2014 Marieke Zuidema

Coaching door Elayne is een bijzondere ervaring. Iedere bijeenkomst weer. Ik ben aan coaching begonnen omdat vanwege een echtscheiding ik mijn levensdoelen kwijt was en het gevoel had naar nieuwe doelen in mijn leven te moeten zoeken. De eerste bijeenkomst bestond voornamelijk uit vertellen. Door de bijzondere gave van Elayne is het alsof ik haar al jaren ken en begrijpt ze mijn verhaal volledig. Het was heel fijn zo weinig uit te hoeven leggen over mijn voormalige echtgenoot omdat Elayne dat allemaal kon zien. In de daarop volgende sessies werden er telkens een of meer onderwerpen behandeld. Soms besproken, soms uitgespeeld, soms gevisualiseerd, etc. Altijd op een manier die helder binnenkwam en waarmee ik in de tussenliggende periode aan de slag kon. Elayne is in staat om snel te analyseren, ze pikt snel het onderliggende probleem en/of de kern er uit en laat je op een prettige manier in de spiegel kijken. Ze is betrokken, eerlijk en empathisch. Elayne kijkt in de volgende sessie heel goed hoe ik de vorige sessie heb verwerkt (geïmplementeerd) en wat nu de volgende logische stap is. Vaak komen we onafhankelijk van elkaar op hetzelfde onderwerp uit; bijzonder! Wat ik heel fijn vind aan de coachingsmethode van Robert Bridgeman die Elayne gebruikt is het feit dat het een holistische methode is: alle niveaus worden aangesproken d.w.z. fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Met deze totaalaanpak blijft er geen deel van mij onaangesproken en kom ik er in zijn geheel beter uit. We zijn nu 2,5 maand bezig en na afloop van de laatste sessie heb ik opgeschreven: ik ben opnieuw geboren! Gun jezelf een nieuwe start waar je de rest van je leven plezier van hebt. Laat je verwonderen door jezelf, je hebt het in je, Elayne helpt je het te ontdekken!!!

ZINSTREEL..... als 't om bezieling gaat!

Meer informatie: Elayne Lussenburg - Zwolle - info AT zinstreel DOT nl