Dankbaar

Ik heb geen enkele ambitie om welke religie of scholing te volgen. Soms voel ik verbazing, soms voel ik zelfs weerstand om wat ik doe.

Ik wil enkel en alleen mijn bronnen delen met alles en iedereen om mij heen. Geven is een vorm van liefde, en geven is mijn weg in dit

 leven. Op welke manier dan ook. Soms nog mag ik leren daarin mezelf niet te vergeten. Maar het grootste plezier en de diepste dankbaarheid voel ik door te geven.

Ik voel mij thuis, veilig en gedragen in de wereld van de spirits. Dagelijks vertoef ik in de contacten met de geestelijke wereld.

Dat is alles, het is heel simpel. De vrijheid en de overgave. De rust en het vertrouwen. De dankbaarheid die ik voel als ik iemand heb kunnen wijzen op zijn of haar eigen bronnen. Of wanneer ik iemand in de eigen kracht heb gezet of inzichten heb gegeven waarmee deze persoon weer verder kan met zijn leven. En meer ruimte rust en vertrouwen heeft door mijn inbreng. Dat maakt mij een tevreden mens.

 

Het is heel simpel. En dat is alles. Het is wie ik ben, het was altijd al mijn wereld. Het is mijn werk en mijn taak om het zo te doen.

(de tekst, die zo volledig weergeeft hoe ik het ook beleef, is geschreven door mijn collega Jo Suijkerbuijk)

Datum: 04-10-2013 in algemeen
Tags:


 

 

ZINSTREEL..... als 't om bezieling gaat!

Meer informatie: Elayne Lussenburg - Zwolle - info AT zinstreel DOT nl