het rode koord

De tekening met het rode koord

Een prachtig stralende vrouw met helder blauwe ogen en zachte kleuren in haar kleding en aura belt bij mij aan voor haar reading.

Ik heb haar eerder gezien, maar waar? Zij bevestigt dat zij bij een van de ‘Ik mis je nog zo-avonden’ was geweest en daar ook een prachtige tekening ontvangen had. We gaan er niet verder op in en starten de reading.


Tijdens de reading beschrijf ik haar zachte aurakleuren en de thema’s die in haar leven spelen.

Ook maak ik melding van wat ik in haar energie en kleuren in de vader-lijn zie; een diep rode kleur, een kracht, maar die vast zit. Er wordt ergens in de familie niet over gesproken. Over iets waar veel kracht in besloten ligt en wat wordt tegengehouden. Rood kan gaan over boosheid, maar ook over identiteit.

Zij vertelt het verhaal over haar voornaam. Bij de geboorte van haar vader, stierf zijn moeder (haar oma dus) op 23-jarige leeftijd. Toen haar vader zelf een dochter kreeg, zou zij naar haar oma heten. Echter, in haar leven werd ze door vader en familie nooit bij haar naam genoemd; men gaf haar allerlei andere naampjes.  Die ene naam had teveel pijn en herinneringen. Maar dat werd niet uitgesproken. De pijn en alles wat niet werd uitgesproken kleefden als het ware onuitgesproken aan haar. Vandaag ervaart ze dat als een belemmering om verder te kunnen. Moet ze haar naam wijzigen?


Ik stel haar voor om de lading van haar naam af te gaan nemen.

Met regressie kan ze terug naar alle onuitgesproken dingen die er speelden in haar jeugd en het met andere ogen bekijken, ervaren en een plek geven. Met EFT (vergelijkbaar met EMDR) kunnen we de pijn en lading van haar naam af halen. En natuurlijk kan ze opklaren door alle energetische koorden te gaan verbreken van verwachtingen, pijn, emoties van anderen die op haar geprojecteerd werden en waar zij voor wegliep. Want met het weglopen daarvan is ze ook weggelopen van een stukje of deel van haar zelf, van haar identiteit. Van volledig in haar kracht te mogen staan en zijn wie zij is, zonder zich te hoeven afzetten tegen allerlei dingen. Dan komt energie weer vrij en kan ze weer vrij stromen. We spreken af dat zij een afspraak zal maken wanneer ze toe is aan zo’n sessie, om de koorden echt door te gaan knippen en weer vrij te leven.


Tot slot laat ze mij de tekening zien, die toch al zo’n ruim half jaar geleden voor haar gemaakt is tijdens de ‘ik mis je zo-avond’.


Rillingen lopen over mijn rug bij het zien van de tekening.  

De tekening laat een rood koord (koorden op het nivo van identiteit=rood) zien dat voor een tafereel hangt. Achter het koord bevindt zich een berg (kracht), waaruit water stroomt (opnieuw stromen), of is het een sikkel waarmee het koord gesneden wordt?, het water zorgt ervoor dat prachtige rode bloemen (rood= kracht, bloemen staan voor het genieten en schoonheid in het leven) weer kunnen bloeien. Zij herinnerde dat degene die dit schilderij maakte had gezegd dat hij niet van bloemetjes tekenen hield, maar dat ze er echt op moesten.

Dit gaat voorbij verstand. Dit bedenk je niet. Wat een bevestiging. Hoe een tekening en een aparte sessie samen komen en over hetzelfde thema blijken te gaan. Gevisualiseerd ooit, krachtig sindsdien.

Dit zijn van die verrassende ‘kunstwerkjes’ van spirit die voorbij het denken gaan.


Vlak na de sessie mailt ze mij de tekening toe en geeft ze aan er veel aan gehad te hebben. Met haar toestemming schrijf ik dit stukje omdat ik graag dit soort ‘schatten’ verzamel, de wonderen die ik mee maak waarin ik ervaar dat spirit de healing van personen op het oog heeft en dat ik met spirit hiertoe mag samenwerken om bij te dragen aan de healing. Deze ‘wonderen’ of ‘kunstwerkjes’ geven mij een diep gevoel van dankbaarheid.


Datum: 15-07-2015 in algemeen
Tags: verandering oude patronen medium, zwolle loslaten intuitief coach groeien en ontwikkelen en veranderen groei, groeien gedragen, spirits echte verandering dankbaar coaching coach traject regressie EFT


 

 

ZINSTREEL..... als 't om bezieling gaat!

Meer informatie: Elayne Lussenburg - Zwolle - info AT zinstreel DOT nl