je bent het gewoon...

Ik las vandaag dat een collega-medium is overleden. Zij werd 47 jaar, in de bloei van haar leven, in de bloei van haar Spirituele ontwikkeling. Ardin was enorm op Spiritueel vlak, meer dan zij zelf in de gaten had. Zij werkte o.a. bij de spirituele poort en heeft daar een column geschreven die me zo raakte, waar ik mij zo in kon vinden, dat ik het als eerbetoon aan haar op mijn site wil vermelden.


Het is een beetje als weten dat je van iemand houdt…. 


door Ardin 

Het is een beetje als weten dat je van iemand houdt….
Laatst stelde iemand aan mij een hele moeilijke vraag. “Hoe weet je of je een spiritueel adviseur bent? Of een lichtwerker, life-coach, medium, paranormaal begaafd of om een hele oude term te gebruiken een waarzegger?”
Nu over deze vraag heb ik toch even moeten nadenken. Natuurlijk er zijn tegenwoordig opleidingen en cursussen waarbij iedereen zijn eigen intuïtie kan ontwikkelen. Maar heel veel mediums en spirituele hulpverleners zijn autodidact.
Het leven zelf heeft die mensen in een positie gebracht waarin hun talent, vaak ook tegen wil en dank, zich openbaart en zich op hoogst persoonlijke wijze ontwikkeld. Ieder medium, life-coach, adviseur of waarzegger is uniek en trekt die mensen aan die bij haar of hem thuis horen. Je kunt het beroep een beetje vergelijken met het beroep van muzikant. De ene houdt van Jazz en de ander van Klassiek of het Levenslied…en bij iedere muzikant hoort een eigen publiek. En als luisteraar moet u die persoon uit kiezen die bij u past, dat is (helaas) vaak een kwestie van uitproberen.
De wetenschap dat je dit werk mag doen komt van binnen uit. Het is een sterk intuïtief gevoel dat dit het Pad is dat je moet gaan. Heel vaak ervaar je ook dat als je van het Pad afwijkt dat je vastloopt omdat je diep van binnen voelt dat het je roeping is.
Het is een beetje te vergelijken met de wetenschap dat je op juist die persoon verliefd bent. Het is niet zo dat je kunt kiezen op wie je verliefd wordt. Je bent gewoon verliefd. Je kunt het een tijdje ontkennen of negeren of de liefde zelfs afwijzen maar dat veranderd niet de waarheid: je bent het gewoon……..

Ik zelf gebruik Tarotkaarten. Op een dag zag ik de kaarten en ik werd verliefd. De kaarten en ik hebben elkaar goed moeten leren kennen. Er was ook een moment dat ik het idee had dat onze relatie af gelopen was maar plotseling kwamen dingen in een stroom versnelling. Ik ontwikkelde mijn eigen manier van werken met de tarotkaarten en ik leerde de historische beeldtaal begrijpen door zelfstudie.

En opeens was ik, die ik ben; een waarzegger met Tarotkaarten… Ardin.

21-05-1965 
11-04-2013

Datum: 16-04-2013 in algemeen
Tags:


 

 

ZINSTREEL..... als 't om bezieling gaat!

Meer informatie: Elayne Lussenburg - Zwolle - info AT zinstreel DOT nl