vindbaar?

De zoveelste slimme aanbieder van een marketingbedrijf belde mij weer vandaag.

Weet u dat u niet vindbaar bent? Waarom vinden we u niet in Google-maps? We vinden u bijvoorbeeld niet op google onder Spiritualiteit in Zwolle.....

Vooropgesteld mijn antwoord natuurlijk dat ook deze persoon die mij belde met deze vraag mij uiteraard gevonden had!  Omdat ze op een bepaalde manier bedrijven zoeken en dus andere kanalen open zetten dan alleen google maps, bijv. ook een andere route lopen zoals langs de kamer van koophandel.

Nu denk ik dat ik via de termen van internet best goed vindbaar ben, maar de vraag is natuurlijk hoe er wordt gedacht over vindbaarheid... Hoe zoekt iemand? en hoe vindt iemand? En met welke intentie zoek je? Zoek je een bedrijf in spiritualiteit, dan zoek je heel algemeen. Vraag is wat je er mee wilt doen.. 

Als je zoekt met je hart, met een werkelijke intentie en een vraag, dan weet ik zeker dat je bij de juiste persoon uitkomt. En dat hoeft niet perse bij mij te zijn. In het zoek- en vindproces zijn namelijk meerdere factoren werkzaam, die niet worden mee genomen door zo'n marketingburo. Zoiets als de spirits, jouw helpers die ook weten wat jij nodig hebt op welk moment.. En wat dacht je van jouw bewustzijn of onderbewustzijn? Reken maar dat je trillingsfrequentie precies datgene uitzoekt waar jij aan toe bent op dat moment.

En dat brengt zoeken en vinden in een ander perspectief.

Het gaat namelijk om JOUW ontwikkeling, jouw pad. En daar op de juiste momenten de juiste personen bij vinden die je een klein handje verder kunnen helpen. Uiteindelijk ben jij jouw leermeester, maar het vinden van dat pad naar binnen toe heeft soms begeleiding nodig.. Er is niets mis mee daar ondersteuning bij te vragen van iemand. Voel goed wat bij je past en wat je nodig hebt... Jij kiest, jij bent verantwoordelijk, het is jouw leven en jouw zielenpad!

En dan kies je, je zendt je (hulp)vraag het universum in en je gaat om je heen vragen, op zoek op internet, of hoort via via van iemand. En heb je er een goed gevoel bij, kies dan en zet stappen.. Ook de Bijbel schreef het al: 'zoekt en gij zult vinden'. Zo simpel werkt het.

 

 

Datum: 08-10-2012 in algemeen
Tags:


 

 

ZINSTREEL..... als 't om bezieling gaat!

Meer informatie: Elayne Lussenburg - Zwolle - info AT zinstreel DOT nl